Tomislav Kozačinski Stand up comedy show

Starting on 20.06.2017 20:00
Posted by Marija
Categories: Kazališne predstave
Hits: 159

Tomislav Kozačinski Stand Up Comedy Show

Ovo je predstava koju Tomislav izvodi zadnje 3 godine pred publikom balkanskih prostora za koju se višestruko uvjerio da je iskren, provokativan i kritički orijentiran humor nešto što svi vole. Sada je došao i red da vi pogledate ovu predstavu.

Ljubitelji iskrenog i otvorenog humora protkanog provokacijama i kritikama društva u kojem živimo će svakako doći na svoje. Možda kući odete i s kojim upitnikom na glavi? No jedno je sigurno - nećete ostati ravnodušni.

Tko je Tomislav Kozačinski?

Tvoj prijatelj kojeg ti je bed upoznati sa starcima, ali ste si baš kliknuli. Član LAJNAP ekipe koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Tomislav je po danu dizajner, po noći komičar – karijeru stand up komičara započeo je u jesen 2006. godine na maloj pozornici kluba Purgeraj, od tada nastupa redovito u Zagrebu te je do sada nastupao u svim većim gradovima Hrvatske i susjednih zemalja, te je 2016. godine je u Johannesburgu u Južnoj Africi nastupao na engleskom u Comedy Central comedy klubu gdje je oduševio južnoafričku publiku.

Koza, kako ga zovu prijatelji, je do danas razvio svoj stand up nastup u stil koji će mnogi nerijetko nazvati “šok” humorom, dok će on reći da “samo govori istinu” i ono što svi već odavno znaju. On smatra da humor ne smije imati granice – ako povučemo granicu na jednoj temi, ubrzo ćemo ih povlačiti posvuda. Granicama u humoru nije mjesto. Ako ste se došli smijati – tamo gdje je Koza sigurno hoćete.

 

Cijena ulaznice: 40,00 kn

Informacije i rezervacije: 034/273-161.