Ivica i Marica

aaa

 Ivica i Marica klasik je braće Grimm o bratu i sestri koji se izgube u šumi i pronađu kućicu     napravljenu od slatkiša.                  

 

 

 

 

 

 
 

Opširnije...

Isadora

Isdora - plakat za tisak  …Njen genij ju je gonio na juriše na život, dok nije postala svjetska veličina, preporodivši umjetnost plesa tako da ona i danas živi od njene ostavštine… Memoari Isadore Duncan u stvari su najsmionija ispovijest jedne ženske duše.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije...

Bambi

Bambi Dječak Mateo sprema se za novu životnu pustolovinu - preseljenje u veliki grad. Ali prije nego  što ona započne, Mateo se mora pozdraviti s djedom i šumom u kojoj je odrastao i koje jako  voli. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije...

Floromanija

MANJA F Flora. Ali tko je Flora? To pitanje postavlja jedna od dviju žena u ovoj priči, ona mlađa. Njezino je  ime Fani, ako joj je to ime jer ta mlada žena ponekad ni sama nije sigurna ne samo u to kako se  zove, nego i u to tko je. 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Opširnije...

Kraljevna na zrnu graška

km Bilo jednom jedno kraljevstvo. U njemu je živio ne baš sretan kraljević Bruno izoliran od  vanjskoga  svijeta. Pod budnim okom majke koja ga silno želi oženiti, on se odlučuje na hrabar  potez - pobjeći  iz kraljevstva i pronaći pravu ljubav.             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije...

Stranica 1 od 3